Historie

Historie en opzet actie
Wat ooit begon met een idee van Geert Peeters (van Dok6) is nu uitgegroeid tot een van de grootste en spectaculairste consumenten-acties in de wijde omgeving. De eerste editie van de Megasteractie was in 1998, deze editie van de Megasteractie is de 23ste. De Mega Ster Actie is ook geen actie meer van alleen de winkeliersvereniging, maar is tegenwoordig een actie van de samenwerkende ondernemingsverenigingen van Panningen en Helden.

Doel Mega Ster Actie
Stichting Mega Ster Actie (hierna: MSA) heeft ten doel het stimuleren van de bedrijvigheid in de gemeente Peel en Maas. Haar doel tracht zij onder meer te verwezenlijken door het organiseren van (winkel)acties voor de winkeliersvereniging, Ondernemers Zuid en Dörper Ondernemers.

Meedoen?
Deelnemen is eenvoudig: vanaf het moment dat de actie van start gaat ontvangt u bij besteding van € 5,= een zegeltje.

Bij inlevering van één volle kaart met 10 zegels dingt men al mee naar een van de drie weekprijzen van € 150,-. Deze weekprijzen worden getrokken onder toezicht van Mobers & Smolenaers notarissen. Daarnaast maakt men ook nog kans de gelukkige winnaar te worden van een auto of een van de extra prijzen!

e-Boekhouden.nl