2010

PRIJZEN MEGA STER ACTIE 2010

Weekprijswinnaars week 1

Weekprijswinnaars week 2

Weekprijswinnaars week 3 en extra prijzen Sinterklaastrekking

Weekprijswinnaars week 4

Weekprijswinnaars week 5

 

Winnaar hoofdprijs Mega Ster Actie 2010

De 24-jarige Luuk Sonnemans uit Maasbree was erg blij met de hoofdprijs, een Volkswagen Fox. Hij had overigens maar drie volle kaarten ingeleverd! Uit handen van wethouder Segers ontving hij de sleutel van zijn nieuwe auto. Tot nu toe moest hij een auto delen met zijn broer, maar die tijd is voorbij!

De extra prijzen: een kledingbon van € 200,=, een fiets Sparta Marathon, twee Ray-Ban zonnebrillen voor hem en haar, tweemaal een optiekwaardebon van € 150,=, een boormachine met gereedschapsset, 1 minuut gratis winkelen bij Albert Heijn en een geurpakket werden respectievelijk gewonnen door Van Lier uit Panningen, W. Luyten uit Meijel, N. Leisink uit Panningen, Jacobs uit Helden, Verheyen uit Helden, Kessels uit Egchel, Crompvoets uit Panningen en Craenen uit Koningslust.

 

 

 

 

 

 

 

Kerstwensen in vervulling gegaan

Tijdens Christmas Carol konden kerstwensen worden ingediend voor mensen die wel even een steuntje in de rug kunnen gebruiken. Bij de eindtrekking van de Mega Ster Actie op 24 december 2010 werd bekendgemaakt welke wens in vervulling zou gaan. Bij de ingediende wensen waren twee wensen, die zoveel overeen kwamen, dat besloten werd zowel de wens voor Kylie Bollebakker uit Egchel als voor Milou Steeghs uit Beringe te laten uitkomen. Dit was mede mogelijk door de spontane geste van de Dörper Ondernemers om de voor hen beschikbaar gestelde € 250,= ook hiervoor in te zetten. Kylie en familie werden met een chique klassieke Bentley thuis opgehaald en in stijl naar DOK6 gereden. Hier werden zij opgewacht door een aantal vriendinnen van Kylie en konden ze gezamenlijk genieten van een heerlijk avondje film met een hapje en een drankje. Milou werd van top tot teen in het nieuw gestoken en kreeg een verwenbehandeling bij een kapsalon, gevolgd door een heuse fotosessie. Zowel Kylie als Milou hebben even hun zorgen opzij kunnen zetten en volop kunnen genieten.

Stichting Mega Ster Actie bedankt Change!, Classic Car Parts Helden, DOK Cinema, DOK6, Foto ID, Guus Wokke opticien, Lunchroom Da Kepèllo, Trend Schoenmode en What is Hip? van harte voor hun spontane medewerking en sponsoring waardoor het mogelijk was beide meiden even lekker te verwennen.