2011

PRIJZEN MEGA STER ACTIE 2011

Weekprijswinnaars week 1

Zondag 20 november jl. startte de Mega Ster Actie 2011 en al op vrijdag 25 november konden de eerste prijswinnaars blij gemaakt worden met een weekprijs. Notaris Geert Joosten van De Novitaris trok de drie winnende kaarten uit de tot dan toe ingeleverde volle kaarten bij de Rabobank. De prijswinnaars zijn de heer en mevrouw Lemmen uit Helden, de heer Beurskens uit Maasbree en mevrouw Van Lier uit Helden. Het telefoontje dat zij de weekprijzen van € 250,=, € 150,= en € 100,= mochten komen ophalen kwam als een complete verrassing. Onder het genot van een kopje koffie vond de overhandiging zaterdagochtend plaats bij Fixet Panningen.

 

 

 

 

 

 

Weekprijswinnaars week 2

Foto prijswinnaars week 2, van links naar rechts: Lars Cuijpers, mevr. Kroeze, dhr Beukers, Sandy Beeren van Het Bloemhuis Helden, mevr. Lamber en dhr Bongaerts

 

Weekprijswinnaars week 3

Foto van links naar rechts: Will Korsten (Pearle), dhr en mevr. Paulussen, Joep de Beus (Pearle), dhr Lemmen met dochter en zoon en dhr Ghielen

Weekprijswinnaars week 4

Op vrijdag 16 december jl. werden de laatste weekprijzen van de Mega Ster Actie 2011 getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 kwamen terecht bij de heer en mevrouw Dorssers uit Baarlo, de heer en mevrouw Keizers uit Helden en mevrouw Schoenmakers uit Panningen. De prijzen werden op zaterdagmorgen 17 december door Ron en José de Hond van Leuk hè overhandigd aan de gelukkige winnaars. Daarnaast werden de winnaars verrast met een cadeaubon, aangeboden door Leuk hè.

 

 

 

 

 

 

Hoofdprijs winnaars

Na enkele vergeefse pogingen om de winnaar aan de telefoon te krijgen, werd door Jo Gielen aan de hand van een aantal vragen gekeken of de winnaar misschien in het aanwezige publiek stond. Dit bleek zo te zijn, want uiteindelijk bleven de heer en mevrouw Joosten uit Helden over en waren inderdaad daadwerkelijke winnaars van de Volkswagen Polo. Uit handen van wethouder Segers ontvingen zij de sleutel van hun nieuwe auto, die uitermate goed terecht is gekomen.

De extra prijzen: een Packard Bell Tablet t.w.v. € 400,=, 1 minuut gratis winkelen, een loterijpakket t.w.v. € 150,=, een digitale camera t.w.v. € 300,=, een wijnpakket van € 150,=, een barbecue/gourmetpakket t.w.v. € 150,= en een verrekijkerset van € 150,= werden respectievelijk gewonnen door G.Joosten uit Helden, fam. Bongaerts uit Helden, J. Bots uit Kessel, W. Schell uit Panningen, S. Lanser uit Sevenum, J. Gommans uit Beringe en fam. Van Lier uit Helden.

Hoofdwinnaars: De heer en mevrouw Joosten uit Helden

 

Kerstwens winnaars