2013

Kerstwens Mega Ster Actie 2013 in vervulling gegaan

Tijdens de eindtrekking van de Mega Ster Actie 2013 op dinsdag 24 december jl. werd bekend gemaakt dat de keuze was gevallen op de kerstwens om Rolinka Ruijter en haar kinderen een onvergetelijke dag te bezorgen. Mevrouw Ruijter is al jaren aan bed gekluisterd en haar grote wens was om er samen met de kinderen een dagje uit te gaan. Het was alweer twee jaar geleden dat zij het huis eens kon verlaten, anders dan de bezoekjes aan het ziekenhuis.  De keuze viel op Toverland in Sevenum. Woensdag 16 april jl. was het dan eindelijk zover.

Zoals de naam al zegt had Toverland een prachtige, zonnige dag getoverd! De gastvrijheid die de familie en het ambulancepersoneel van Stichting Ambulance Wens, die voor het vervoer en medische begeleiding zorgde, ten deel viel was hartverwarmend. Het gehele verblijf en verteer werd door Toverland bekostigd, zodat het gehele budget voor de kerstwens gedoneerd kan worden aan het goede doel, namelijk Stichting Ambulance Wens Nederland.

Rolinka en de kinderen hebben een geweldige dag gehad! We willen dan ook iedereen bedanken die heeft meegewerkt aan het in vervulling laten gaan van deze wens, in het bijzonder Toverland, Stichting Ambulance Wens en Rob Leurs voor zijn bemiddeling.

Hoewel het – door de lange voorbereidingstijd en de wenselijkheid van een redelijke buitentemperatuur – een late invulling was van de kerstwens, gaf deze dag met recht een geweldig kerstgevoel!

 

 

 

 

 

 

Winnares Hoofdprijs Mega Ster Actie 2013 bekend!

Mevrouw Wildschut uit Haelen heeft dit jaar de hoofdprijs van de Mega Ster Actie gewonnen. Meer informatie over de trekking van 24 december volgt nog.

Peter Op ‘t Veld van Auto Arena overhandigt de sleutels van de Volkswagen Up! aan de winnares, mevrouw Wildschut uit Haelen

Uitreiking weekprijzen week 5 Mega Ster Actie

Op vrijdag 21 december jl. werden voor de vijfde en laatste keer de weekprijzen van de Mega Ster Actie 2013 getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 kwamen terecht bij de familie Zegers uit Beringe, familie Vullers uit Beringe en mevrouw Engelen uit Panningen.

De prijzen werden op zaterdagmorgen 21 december door John Philipsen van Keurslagerij John Philipsen aan de Raadhuisstraat te Panningen overhandigd aan de gelukkige winnaars. Naast een heerlijk kopje koffie ontvingen de winnaars van John Philipsen ook nog een heerlijke attentie uit de eigen slagerij.

Van links naar rechts op de foto: Keurslager John Philipsen, de familie Vullers, mevr. en dhr Zegers

Uitreiking weekprijzen week 4 Mega Ster Actie

Op vrijdag 13 december jl. werden voor de vierde keer de weekprijzen van de Mega Ster Actie 2013 getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 kwamen terecht bij de familie Huijs uit Kessel, G. van Horen uit Beringe en mevrouw Teeuwen uit Helden.

De prijzen werden zaterdagmiddag 14 december uitgereikt tijdens de sfeervolle en gezellige Winterfair in De Kaupman in Helden.
De prijswinnaars werden eerst ontvangen bij de compleet vernieuwde Plus supermarkt. Onder het genot van een kopje koffie en kerstkoekjes ontvingen de winnaars de waardebonnen en een mooi bosje fairtrade rozen. Daarna werden ze buiten onder grote belangstelling van het publiek op de eerste Dörper Winterfair met de kerstman en kerstvrouw vereeuwigd. Natuurlijk ontbrak ook de hoofdprijs van de Mega Ster Actie, de Volkswagen up! niet op de Winterfair.

Prijswinnaars week 3 Mega Ster Actie

Op vrijdag 6 december konden wederom drie personen blij gemaakt worden met een prijs in de Mega Ster Actie. Uit een grote berg kaarten werden door notaris Marjolein Gerrits-van der Aa van Gerrits & van Gulick Notarissen drie winnende kaarten getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 gingen respectievelijk naar mevrouw D. Mertens uit Helden, mevr. L. Keltjens uit Panningen en mevr. M. Lijssen uit Helden.

De overhandiging van de waardebonnen vond op zaterdagmorgen plaats door John Omsels van Omsels Woon- en Slaapadviseurs aan de Raadhuisstraat te Panningen.
Het werd een korte maar gezellige bijeenkomst waarbij de prijswinnaars heel gastvrij ontvangen werden met een lekker kopje koffie. Op weg naar buiten voor de foto werden de vele mooie dekbedovertrekken uitgebreid bekeken. Dus wie weet, al een bestemming voor de waardebonnen?

Foto van links naar rechts: mevr. Keltjens, mevr. Lijssen, mevr. Mertens en John Omsels van Omsels Slaap- en Woonadviseurs


PRIJSWINNAARS WEEK 2 EN EXTRA PRIJZEN SINTERKLAASTREKKING

Op 29 november werden de weekprijzen en extra prijzen getrokken door notaris mr. Ties van Gulick van Gerrits & Van Gulick Notarissen. Er waren al heel wat volle kaarten ingeleverd bij de Rabobank.

De weekprijzen van € 100,=, € 150,= en € 250,= gingen respectievelijk naar de heer Sturme uit Grashoek, Rob Schaareman uit Roggel en de heer T. Cuijpers uit Venlo. Naast de weekprijzen werden in het kader van het Sinterklaasfeest nog vier extra prijzen getrokken. Mevrouw Backus-Hendricks uit Panningen en mevrouw Korsten uit Beringe wonnen een gourmetpakket, mevrouw Kerkhof uit Meijel een Salora Tablet inclusief hoes en mevrouw Sniekers uit Reuver een WII U gameconsole + extra controller.

De overhandiging van de prijzen vond plaats op zaterdagmorgen 30 november bij Sporthuis De Bruijn. De heren Cuijpers en Sturme konden helaas niet aanwezig zijn.
De winnaars waren het hartgrondig met elkaar eens dat het in deze tijd van het jaar altijd extra leuk is om iets te winnen.

Foto prijswinnaars van links naar rechts: Marie-José Wokke (St. Mega Ster Actie),
mevr. Backus, Rob Schaareman, mevr. Kerkhof, mevr. Sniekers en mevr. Korsten

EERSTE WEEKPRIJZEN MEGA STER ACTIE 2013 OVERHANDIGD     

Zaterdag 16 november jl. startte de Mega Ster Actie 2013. Op vrijdag 22 november konden al de eerste prijswinnaars blij gemaakt worden met een weekprijs. Mr. Marjolein Gerrits, notaris van Gerrits & Van Gulick, trok de drie winnende kaarten uit de tot dan toe ingeleverde volle kaarten bij de Rabobank.

De prijswinnaars zijn de familie Driessen uit Helden, familie Steeghs uit Panningen en familie Van Rijt uit Beringe.
Op zaterdagochtend 23 november werden zij uiterst hartelijk ontvangen bij de Boerenbond Helden-Panningen. Naast de weekprijzen van respectievelijk € 250,=, € 150,= en € 100,= ontvingen de winnaars van de Boerenbond een goedgevulde mand met streekproducten.

Op de foto van links naar rechts: Zoon Danny en mevrouw Driessen, Ralph Rijks van de Boerenbond, familie Van Rijt en familie Steeghs