2014

Kerstwens Mega Ster Actie 2014 vervuld

Donderdag 16 juli 2015 was het dan eindelijk zover. Nadat Lucas begin van het jaar een nieuw hartje heeft gekregen, konden hij en zijn klas deze dag eindelijk genieten van een geheel verzorgd uitje in DOK6. De klas werd hartelijk welkom geheten door Mat Gommans (Stichting Mega Ster Actie) en Ralph Teeuwen (DOK Cinema). Lucas en Elke (een van de indieners van de wens) ontvingen elk een filmposter van de uitgekozen film Code M. In de pauze was er voor iedereen een drankje en iets te snoepen. Uiteraard was er ook een kop lekkere koffie of thee voor de ouders en docenten. Na de film kreeg de hele klas nog een opvouwbare zonnebril en konden ze op het terras lekker in het zonnetje genieten van de frietjes, snacks en ijsjes van DOK Horeca. Iedereen heeft geweldig genoten; de allerlaatste schooldag was top!

Prijswinnares 1 minuut gratis winkelen Mega Ster Actie 2014

Mindy van Rijt uit Panningen won tijdens de eindtrekking van de Mega Ster Actie 2014 de minuut gratis winkelen bij Jan Linders. Op woensdag 21 januari was het dan zover. Na een korte uitleg en rondleiding door Brigitte Velter van Jan Linders wist Mindy tijdens een zenuwslopende minuut voor maar liefst € 281,45 aan boodschappen bij elkaar te sprokkelen!

Mega Ster Actie Finale uitreiking 2014!

Op woensdag 24 december jl. volgde de eindtrekking. Ondanks wind en regen kwamen er toch nog veel mensen op de eindtrekking af. Zij werden getrakteerd op heerlijke oliebollen, warme glühwein, warme chocolademelk en pakjes vruchtendrank. Dit met dank aan de sponsoren: Bakkerij Broekmans, Plus Gommans, HEMA en C1000. Voorafgaand aan de trekking was er een sfeervol optreden van zanggroep In Between waardoor je meteen in kerststemming kwam. De presentatie werd verzorgd door Jo Gielen.

Kandidaat-notaris mr. Yvonne Willemse van Gerrits & Van Gulick Notarissen te Helden, trok de winnaars van hoofdprijs en extra prijzen uit de grote berg ingeleverde kaarten. Zij werd daarvoor door twee sterke brandweermannen in de container met kaarten getild.

De hoofdprijs en extra prijzen gingen naar:

– Volkswagen Up!                                        Mevrouw J. Janssen uit Panningen
– Kymco scooter                                          Mevrouw M. Steeghs uit Panningen
– Samsung Soundbar                                   Kim van Gennip uit Helden
– Samsung Tablet                                         Familie Teeuwen uit Helden
– 1 Minuut gratis winkelen Jan Linders        Mevrouw Van Rijt uit Panningen
– Cadeaubon € 200,= Omsels                     Timmermans uit Kessel
– Cadeaubon € 150,= Joosten Verlichting   Pouwels uit Kronenberg
– Cadeaubon € 150,= A4 Vrouwenmode     R. Brouwer uit Helden
– Cadeaubon € 100,= Anne & Co                 Van Brakel uit Helden

Daarnaast werden er nog een record aantal prijzen via de tombola weggegeven. Dit waren 2x cadeaubon van € 15,= van Chic&Choc, stofzuiger HEMA, zilveren Ti Sento collier Rob Leurs Juwelier, 3x boodschappenpakket van Plus Gommans, 4x boodschappenpakket van C1000, Canon Printer Heldense Kantoor Installaties, 5x cadeaubon van € 10,= Bloemsierkunst De Pit, 4x cadeaubon van € 10,= Bloemenhandel Bouman, 1x cadeaubon van € 15,= Van Hal Stomerij, 4x tegoedbon all-in-abonnement van drie maanden Sportcenter Balance, 1x cadeaupakketje Toeristisch Informatie Huis, 1x hitterookmelder Regio Service, 3x DVD Videoland/Cartridgeshop, 3x extra kortingsbon Guus Wokke opticien, 4x waardebon t.w.v. € 50,= Mega Ster Actie en 5x waardebon t.w.v. € 10,= Mega Ster Actie.

Deze prijzen werden door genoemde zaken gratis ter beschikking gesteld, allemaal van harte bedankt!

De Mega Ster Actie 2014 werd mogelijk gemaakt door de bijdragen van 67 deelnemende winkeliers uit Helden en Panningen alsmede de Weekmarkt Panningen.

Vrijwilligers van de jeugdafdeling en A-jeugd SV Panningen wederom van harte bedankt voor jullie geweldige hulp en ondersteuning bij de eindtrekking.

Tevens bedanken wij Gerrits & Van Gulick Notarissen voor het correcte verloop van de trekkingen, Administratiekantoor A3 voor het jaarlijks opmaken van het financiële verslag en de Rabobank voor het fungeren als inleverpunt voor de volle Megasterkaarten en locatie voor de trekkingen van de weekprijzen.

Wij feliciteren alle prijswinnaars in de Mega Ster Actie 2014 van harte met de gewonnen prijzen en iedereen een goed en gezond 2015!

KERSTWENS 2014

Door de welwillende medewerking van de dj’s van ut P&M Hoés kon zondag 21 december om 14.30 uur op het podium bij het P&M Hoés bekend gemaakt worden voor wie de kerstwens 2014 in vervulling zal gaan.

Er waren maar liefst drie wensen ingediend voor een en dezelfde persoon. De eerste wens kwam van Elke Ottenheim, een klasgenootje uit groep 8 van Basisschool Panta Rhei in Baarlo, de tweede van broer Wouter en de derde van opa en oma Koch. Er werd dan ook unaniem gekozen om deze wens in vervulling te laten gaan voor Lucas Valentijn uit Baarlo.

De 11-jarige Lucas is al lange tijd ernstig ziek en moet daarom geregeld verstek laten gaan op school. Zijn grote wens is een keer gezellig met al zijn klasgenootjes (maarliefst 31!) naar de film.

Dankzij de spontane medewerking van DOK6 Cinema wordt gezorgd dat deze wens in de tweede helft van januari 2015 in vervulling gaat.

PRIJSWINNAARS  WEEK 5    

Op vrijdag 19 december jl. werden voor de vijfde en laatste keer de weekprijzen van de Mega Ster Actie 2014 getrokken. Uit de grote massa ingeleverde kaarten werden door kandidaat-notaris mr. Yvonne Willemse van Gerrits & Van Gulick Notarissen de volgende winnaars getrokken: Jos van Bommel uit Helden, José Verbugt uit Panningen en Tim van der Aart uit Helden. Allemaal van harte gefeliciteerd met jullie weekprijs van € 150,=, te besteden bij alle deelnemers aan de Mega Ster Actie!

De prijzen werden op zaterdagochtend 20 december uitgereikt bij Leurs Horen en Gezien worden in Panningen.

Op de foto van links naar rechts: Elly van Bilzen (Leurs Horen en Gezien worden), Jos van Bommel, José Verbugt en Tim van der Aart 

PRIJSWINNAARS WEEK 4    

Op vrijdag 12 december  werden voor de vierde keer de weekprijzen van de Mega Ster Actie 2014 getrokken. De weekprijzen van € 150 elk kwamen terecht bij mevrouw Janssen uit Helden, Sanne Silvrants uit Kessel en Robin Smits uit Helden.

De prijzen werden op zaterdagmiddag 13 december uitgereikt tijdens de gezellige en drukbezochte Winterfair in Helden. In het speciaal ingerichte Winterfaircafé genoten de winnaars van een drankje en ontvingen namens Plus Gommans een mooi boeket.

Voor mevrouw Janssen (80 jaar) is dit de eerste keer dat ze in de prijzen valt! Zo zie je maar dat het altijd de moeite loont om mee te doen.

Op de foto van links naar rechts: Robin Smits, het kerstvrouwtje, mevrouw Janssen, Sanne Silvrants, Myron Smits en Eljo Gommans (Plus Gommans) 

PRIJSWINNAARS WEEK 3 

In totaal werden op 5 december zes winnende kaarten getrokken door  kandidaat-notaris mr.  Yvonne Willemse van Gerrits & Van Gulick Notarissen. De prijswinnaars van de weekprijzen (3x € 150,= aan waardebonnen) zijn mevr. M. v.d. Voort, dhr W. Reijnders en mevr. Teeuwen (allen uit Helden).

De drie extra Sinterklaasprijzen, een Playstation 4, een Samsung tablet en een cadeaubon van € 100,= van Pour Vous Hoeben werden gewonnen door dhr N. Beerkens, mevr. Timmermans en mevr. Hoffland (allen uit Panningen).
Mevr. Hoffland kon jammer genoeg niet bij de uitreiking van de prijzen aanwezig zijn.

Zaterdagochtend 6 december werden de winnaars gastvrij verwelkomd met koffie en vlaai bij Regio Service in Panningen. Na een korte en interessante rondleiding door Peter Hermans werden de winnaars bij de eyecatcher van het bedrijf op de foto gezet.

Op de foto van links naar rechts: Wim Reijnders, Niels Beerkens, mevr. en dhr Timmermans, mevr. Teeuwen, mevr. V.d. Voort met dochter en Peter Hermans van Regio Service 

PRIJSWINNAARS WEEK 2

Deze keer werden de winnende kaarten getrokken door kandidaat-notaris mr.  Bianca Palm van Gerrits & Van Gulick Notarissen. Mevr. Leenen uit Panningen, mevr. Franssen en dhr Lommen, beiden uit Helden, werden blij verrast met het telefoontje dat zij tot de winnaars behoorden. Zaterdagochtend 29 november kregen de winnaars een warm welkom met koffie en vlaai bij Kranen De Verfzaak. Naast de drie weekprijzen (bestaande uit waardebonnen t.w.v. € 150,= elk) ontvingen de prijswinnaars ook een leuke attentie in de vorm van schilderbenodigdheden van Kranen De Verfzaak.

Op de foto van links naar rechts: dhr en mevr. Leenen-Ebisch,mevr. Franssen, dhr Lommen, Myrna van Horne en Christel Smets van Kranen De Verfzaak

EERSTE WEEKPRIJZEN MEGA STER ACTIE 2014 OVERHANDIGD

De door notaris mr Ronald Gerrits getrokken prijswinnaars van de eerste weekprijzen zijn Ilse Sprenkels uit Grashoek, dhr P. Janssen uit Panningen en dhr J. van Wylick uit Baarlo. Op zaterdagochtend 22 november werden de winnaars uiterst hartelijk ontvangen bij Sportcenter Balance met koffie en gebak. Bij de uitreiking van de waardebonnen werden zij ook nog eens verrast met een prachtig boeket: volop genieten dus!

Op de foto van links naar rechts: dhr en mevr. Janssen, Ilse Sprenkels, mevr. en dhr Van Wylick en Yvonne van Bussel (Sportcenter Balance)

 

 

Hoofdprijs Volkswagen up!

Vanaf zaterdag 15 november 2014 zal deze unieke consumentenactie in de regio van Peel en Maas weer van start gaan. Er zijn tal van schitterende prijzen te winnen met als klap op de vuurpijl een mooie, compacte Volkswagen up!

Veel winkeliers in Helden-Dorp en Panningen doen mee aan de Mega Ster Actie. Zij zijn te herkennen aan de actieposter. Ook op de weekmarkt in Panningen – elke woensdag van 10.00 tot 16.00 uur – krijgt u Mega Sterzegels aangeboden.

Kijk voor de deelnemers, trekkingsdata en actievoorwaarden op www.megasteractie.nl. Of volg de Mega Ster via Facebook (www.facebook.com/MegaSterActie of via Twitter @megasteractie.

Hoe doet u mee?

Meedoen aan de Mega Ster Actie is heel eenvoudig: vanaf zaterdag 15 november tot en met woensdagmorgen 24 december (tot 13.00 uur)  krijgt u bij de deelnemende winkeliers een actiezegel bij besteding van elke € 5,=. Bij inlevering van één volle kaart (10 zegels) maakt u automatisch kans op geweldige prijzen.

Wat kunt u winnen?

Hoofdprijs van de Mega Ster Actie is niets minder dan een auto: op woensdagmiddag 24 december a.s. wordt bekendgemaakt wie zich eigenaar van de brandnieuwe Volkswagen up! kan noemen.

Dit gebeurt vanaf 14.30 uur tijdens een feestelijke en gezellige happening op het Raadhuisplein, die u helemaal in kerstsfeer brengt. Ook worden op deze finaledag nog tal van andere aantrekkelijke prijzen uitgedeeld.

Dit is nog niet alles: u maakt ook iedere week kans op één van de drie weekprijzen van € 150,=. De trekking van de weekprijzen vindt plaats op 21 en 28 november  en 5, 12 en 19 december. Daarnaast is er op 5 december een speciale Sinterklaastrekking met spetterende prijzen; een leuk extraatje voor pakjesavond!

Om alles eerlijk te laten verlopen vinden de trekkingen plaats bij de Rabobank door Notariskantoor Gerrits & Van Gulick.

Doe een kerstwens!

Kent u iemand die door omstandigheden even een opkikker kan gebruiken? Lever dan een wens voor hem of haar in bij de Mega Ster Actie. Iedereen kan een wens doen voor een ander, mits deze te realiseren is voor maximaal 250 euro. Op koopzondag 21 december wordt de meest aansprekende kerstwens, die in vervulling zal gaan, bekendgemaakt. Als dat geen kerstgevoel geeft…

U kunt de wens inleveren via e-mail: info@megasteractie.nl

In ieder geval maakt de Mega Ster Actie shoppen in Panningen en Helden de komende tijd nóg aantrekkelijker. Of u nu uw dagelijkse boodschappen of grote aankopen doet, u maakt bij elke aankoop kans op fantastische prijzen. En wie weet rijdt u binnenkort ineen splinternieuwe Volkswagen up!