2015

Prijswinnaars eindtrekking Mega Ster Actie 2015!

Op donderdag 24 december vond de eindtrekking plaats op het Raadhuisplein in Panningen. De eindtrekking was zeer druk bezocht en bracht vele winnaars met zich mee.
De familie van Lier uit Panningen werd de grote winnaar en ging er met de Volkswagen Up!  van door. Daarnaast waren de andere winnaars:

Scooter: Fam. Peeters, Panningen
IPad: Diny Swinkels, Panningen
Straatje oudejaarsloten: Marie-Louise Wijhers, Baarlo
Wellnessarrangement + lunch voor twee personen: S. Ummenthum-Driessen, Koningslust
Cadeaubon € 150,00 EM Juwelier: M. Strik-V.d. Burgt, Grashoek
Cadeaubon € 150,00 Le Soleil: Ine Bos, Kessel
Cadeaubon € 100,00 Lekker Laeve: Fam. Scherts, Helden
Cadeaubon € 100,00 Grand Café Gallery: Nelly Engels, Helden

Wij danken iedereen die ook dit jaar weer haar bijdrage heeft geleverd aan de Mega Ster Actie en we wensen u een fantastische jaarwisseling!

Foto’s gemaakt door: midden-limburg actueel

Prijswinnaars week 5 Mega Ster Actie 2015!

Gisteren werden de laatste 3 weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! Ditmaal vond de uitreiking plaats bij Allerhande in Panningen.
De winnaars hebben na de uitreiking nog genoten van een lekker kopje koffie met een heerlijke knapkoek!

Aanstaande donderdag de eindtrekking, zorg dat je erbij bent!

Op de foto ziet u (v.l.n.r.): mevr. Van Well, Jeroen Vermazeren, mevr. en dhr Peeten en Lilian Teeuwen (Allerhande).

Prijswinnaars Week 4 Mega Ster Actie 2015!

Gisteren werden wederom 3 weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! Ditmaal vond de uitreiking plaats bij Maxwell in Panningen.
Er is volgende week nog één weekprijs trekking, de week daarna is de spectaculaire eindtrekking!

Op de foto ziet u (v.l.n.r.): Richard Kranen (Maxwell), Roy Ebisch uit Panningen, dhr Huber (namens Hannie Huber uit Ospel) en dhr en mevr. Driessen uit Maasbree.

Winnaars week 3 & Sinterklaasprijzen bekend!

Het was deze week een speciale trekking, naast de 3 weekprijzen waren er namelijk extra Sinterklaasprijzen te winnen!

De prijzen werden overhandigd door Maarten van der Eijnden van Jan Linders Supermarkt. Maarten benadrukte nog eens hoe geweldig het is dat deze eindejaarsactie telkens weer mogelijk wordt gemaakt door de deelnemende ondernemers van Helden en Panningen. De winnaars werden getrakteerd op koffie en vlaai en natuurlijk ontbraken ook de Pieten niet!

Op de foto van links naar rechts: dhr Janssen uit Egchel, dhr Peeters (broer van winnaar) John Peeters uit Panningen, Linda Heussen uit Panningen, mevr. Drissen uit Koningslust, zwarte piet, dhr Van Megen met zoon uit Velden, zwarte piet, mevr. Janssen uit Panningen en Maarten van der Eijnden (Jan Linders).

Op de foto van links naar rechts: Zwarte Piet, dhr Janssen uit Egchel, mevr. Janssen uit Panningen en Linda Heussen uit Panningen, Zwarte Piet.

Op de foto van links naar rechts: Zwarte Piet, dhr Peeters (broer van winnaar) John Peeters uit Panningen, mevr. Drissen uit Koningslust, dhr Van Megen met zoon uit Velden, Zwarte Piet en Maarten van der Eijnden (Jan Linders).

Niet aanwezig waren: Dylon van Nieuwenhoven uit Haelen en mevr. Achterof uit Lochem.

Weekprijswinnaars week 2 bekend!

Op zaterdag 28 november werden wederom 3 weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! Ditmaal vond de uitreiking plaats bij De Knipperic in Helden.

Naast de weekprijs kregen de winnaars ook nog een leuk cadeaupakketje van De Knipperic, bestaande uit shampoo en een cadeaubon voor een knipbehandeling!

Op de foto ziet u (v.l.n.r.): Marjo en Eric (De Knipperic) met de winnaars mevr. Thijssen (Helden), mevr. Zeetsen (Baarlo) en mevr. Kovacs (Panningen) met zoon Giep.

Eerste weekprijswinnaars bekend!

De eerste weekprijs winnaars zijn bekend! Afgelopen zaterdag werden de eerste drie weekprijzen van € 150,- uitgereikt bij Bruna in Panningen 

Op de foto ziet u dat Marianne van ’t Hof van Bruna de winnaars feliciteert, de winnaars zijn, van links naar rechts: mevr. Engels (namens zoon Sjoerd), mevr. Wuisman en mevr. Opsteegh.

Mega Ster Actie 2015 is van start! Bekijk onderstaand filmpje!

Hoofdprijs Volkswagen up!

Vanaf zaterdag 14 november 2015 zal deze unieke consumentenactie in de regio van Peel en Maas weer van start gaan. Er zijn tal van schitterende prijzen te winnen met als klap op de vuurpijl een mooie, compacte Volkswagen up!

Veel winkeliers in Helden-Dorp en Panningen doen mee aan de Mega Ster Actie. Zij zijn te herkennen aan de actieposter. Ook op de weekmarkt in Panningen – elke woensdag van 10.00 tot 16.00 uur – krijgt u Mega Sterzegels aangeboden.

Volg de Mega Ster via Facebook (www.facebook.com/MegaSterActie) of via Twitter (@megasteractie).

Hoe doet u mee?

Meedoen aan de Mega Ster Actie is heel eenvoudig: vanaf zaterdag 14 november tot en met donderdagmorgen 24 december (tot 13.00 uur)  krijgt u bij de deelnemende winkeliers een actiezegel bij besteding van elke € 5,=. Bij inlevering van één volle kaart (10 zegels) maakt u automatisch kans op geweldige prijzen.

Wat kunt u winnen?

Hoofdprijs van de Mega Ster Actie is niets minder dan een auto: op donderdagmiddag 24 december a.s. wordt bekendgemaakt wie zich eigenaar van de brandnieuwe Volkswagen up! kan noemen.

Dit gebeurt vanaf 15.00 uur tijdens een feestelijke en gezellige happening op het Raadhuisplein, die u helemaal in kerstsfeer brengt. Ook worden op deze finaledag nog tal van andere aantrekkelijke prijzen uitgedeeld.

Dit is nog niet alles: u maakt ook iedere week kans op één van de drie weekprijzen van € 150,=. De trekking van de weekprijzen vindt plaats op 20 en 27 november  en 4, 11 en 18 december. Daarnaast is er op 4 december een speciale Sinterklaastrekking met spetterende prijzen; een leuk extraatje voor pakjesavond!

Om alles eerlijk te laten verlopen vinden de trekkingen plaats bij DOK6 door Metis Notarissen.

Doe een kerstwens!

Kent u iemand die door omstandigheden even een opkikker kan gebruiken? Lever dan een wens voor hem of haar in bij de Mega Ster Actie. Iedereen kan een wens doen voor een ander, mits deze te realiseren is voor maximaal 250 euro. Tijdens de eindtrekking op 24 december wordt de meest aansprekende kerstwens, die in vervulling zal gaan, bekendgemaakt. Als dat geen kerstgevoel geeft…

U kunt de wens inleveren bij PLUS Gommans in Helden, Guus Wokke opticien in Panningen of via e-mail: info@megasteractie.nl

In ieder geval maakt de Mega Ster Actie shoppen in Panningen en Helden de komende tijd nóg aantrekkelijker. Of u nu uw dagelijkse boodschappen of grote aankopen doet, u maakt bij elke aankoop kans op fantastische prijzen. En wie weet rijdt u binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen up!