2016

Eindtrekking Mega Ster Actie 2016!

And the winner is…..


Overige prijswinnaars eindtrekking:

2x € 450,-
G. Peeters, Egchel
E. Neessen, Grashoek

1x € 300,-
Mevr. Van Es, Helden

5x € 250,-
Y. Engels, Kronenberg
Fam. Van Wijlick, Kessel
F. Stammen, Panningen
W. Verheijen, Hout-Blerick
G. Vestjens, Panningen

Daarnaast werden er tijdens de eindtrekking nog vele prijzen (t.w.v. € 750,-) weggegeven in de vorm van een tombola.

Laatste weekprijswinnaars bekend!

Op zaterdag 17 december werden de laatste weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! De uitreiking vond plaats bij The Read Shop Willekens gevestigd in Panningen.

V.l.n.r: mevr. von Kruchten (moeder van Marloes Wilms-von Kruchten uit Helden), Jeroen Willekens (The Read Shop) en mevr. Wijnands (moeder van Diana Wijnands uit Panningen)
Op de onderste foto staat de moeder van winnares Rian Hanssen uit Baarlo.

Derde weekprijswinnaars bekend!

Op zaterdag 10 december werden de derde weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! De uitreiking vond plaats bij Pour Vous Hoeben gevestigd in Panningen.

V.l.n.r.: John Hoeven (Pour Vous Hoeben), mevr. Dorssers, mevr. en dhr Stemkens en mevr. en dhr Peeters-Tielen.

Tweede weekprijswinnaars en winnaars sinterklaastrekking bekend!

Op vrijdag 2 december werden de tweede 3 weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! De uitreiking vond plaats bij Albert Heijn Gubbels gevestigd in Panningen.
De winnaars kregen bij de uitreiking nog een mooie attentie van Paul Gubbels.

Winnaars tweede weekprijzen

V.l.n.r.: Paul Gubbels (AH Panningen), mevr. V.d. Pasch-Slaats uit Beringe, mevr. Beumers uit Panningen en mevr. De Vlieger uit Kessel.
De winnaars wonnen elk € 150,- aan waardebonnen.

Winnaars Sinterklaastrekking 

V.l.n.r.: Mevr. en dhr Janssen uit Meijel, Paul Gubbels (AH), Ingrid en Femke Basten uit Beringe en José en Fabienne Verbugt uit Kessel.
De winnaars wonnen elk € 250,- aan waardebonnen.

Aankondiging Sinterklaastrekking vrijdag 2 december 16.30u!

Eerste prijswinnaars Mega Ster Actie 2016 bekend!

Op zaterdag 26 november werden de eerste 3 weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! De uitreiking vond plaats bij Van de onderste plank gevestigd in de Kaupman te Helden.
De winnaars hebben na de uitreiking nog genoten van een lekker kopje koffie met een heerlijke stuk vlaai!

Mega Ster Actie 2016 is van start!

Hoofdprijs Volkswagen up!

Vanaf zondag 20 november 2016 zal deze unieke consumentenactie in de regio van Peel en Maas weer van start gaan. Er zijn tal van schitterende prijzen te winnen met als klap op de vuurpijl een mooie, compacte Volkswagen up!

Veel winkeliers in Helden en Panningen doen mee aan de Mega Ster Actie. Zij zijn te herkennen aan de actieposter. Ook op de weekmarkt in Panningen – elke woensdag van 10.00 tot 16.00 uur – krijgt u Mega Sterzegels aangeboden.

Volg de Mega Ster via Facebook (www.facebook.com/MegaSterActie) of via Twitter (@megasteractie).

Hoe doet u mee?

Meedoen aan de Mega Ster Actie is heel eenvoudig: vanaf zondag 20 november tot en met zaterdagmorgen 24 december (tot 13.00 uur)  krijgt u bij de deelnemende winkeliers een actiezegel bij besteding van elke € 5,=. Bij inlevering van één volle kaart (10 zegels) maakt u automatisch kans op geweldige prijzen.

Wat kunt u winnen?

Hoofdprijs van de Mega Ster Actie is niets minder dan een auto: op zaterdagmiddag 24 december a.s. wordt bekendgemaakt wie zich eigenaar van de brandnieuwe Volkswagen up! kan noemen.

Dit gebeurt vanaf 15.00 uur tijdens een feestelijke en gezellige happening op het Raadhuisplein, die u helemaal in kerstsfeer brengt. Ook worden op deze finaledag nog tal van andere aantrekkelijke prijzen uitgedeeld.

Dit is nog niet alles: u maakt ook iedere week kans op één van de drie weekprijzen van € 150,=. De trekking van de weekprijzen vindt plaats op 25 november en 2, 9 en 16 december. Daarnaast is er op 2 december een speciale Sinterklaastrekking met spetterende prijzen; een leuk extraatje voor pakjesavond!

Om alles eerlijk te laten verlopen vinden de trekkingen plaats bij DOK6 door Metis Notarissen.

In ieder geval maakt de Mega Ster Actie shoppen in Panningen en Helden de komende tijd nóg aantrekkelijker. Of u nu uw dagelijkse boodschappen of grote aankopen doet, u maakt bij elke aankoop kans op fantastische prijzen. En wie weet rijdt u binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen up!