2017

Eindtrekking Mega Ster Actie 2017!

Op zondag 24 december heeft de eindtrekking plaatsgevonden van de Mega Ster Actie 2017! Het was een erg gezellige en drukke middag in het centrum van Panningen. Uiteindelijk kwamen de volgende winnaars naar voren:

VW up! is gewonnen door G. Berben uit Neer

1x waardebon van 450 euro: Fam. Kempen uit Egchel

2x waardebonnen van elk 300 euro: Fam. Mennen uit Panningen, mevr. Palmen uit Maasbree

2x waardebonnen van elk 250 euro: R. Janssen uit Helden, J. Bongers uit Baarlo

2x waardebonnen van elk 200 euro: Fam. van Roij uit Beringe, dhr Reinders uit Panningen

3x waardebonnen van elk 150 euro: Mevr. Sluiter uit Helden, Silvia de Bruijn uit Helden, F. Leijssen uit Egchel

Van harte gefeliciteerd met deze mooie prijzen!

Vierde weekprijswinnaars bekend!

Op zaterdag 16 december werden de vierde weekprijzen uitgereikt aan de winnaars! De uitreiking van deze drie prijzen t.w.v. €150,- werden uitgereikt bij Dierenspeciaalzaak Discus Ebisch.

Van links naar rechts: Fam. Peeten – mevr. Vromans – Fam. Peeters

Derde weekprijswinnaars krijgen prijzen uitgereikt!

Op zaterdag 9 december werden de derde weekprijswinnaars bekend gemaakt. Ook deze weekprijzen hadden een waarde van ieder € 150,-! De uitreiking vond plaats bij Bloemenboutique Veronique gevestigd aan de Kaupmanshof 24 te Helden.


V.l.n.r.: Dhr. En Mw. Vullings – Mw. Pluijm – Mw. Wennekers – Ron en
Veronique van Bloemenboutique Veronique.

De winnaars kregen allemaal ook nog een mooi boeket bloemen mee naar huis!

Tweede weekprijswinnaars en winnaars Sinterklaastrekking bekend!

Op zaterdag 2 december werden er weer 3 weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! Daarnaast waren er drie extra Sinterklaasprijzen van €150,- te winnen.
De uitreiking vond plaats bij Da Kepèllo gevestigd aan de Markt te Panningen.

Van links naar rechts achterste rij: Hetty van Heugten, Jo Vaes, Kim Suntjens (moeder Aimée), mevrouw Manders.
Van links naar rechts voorste rij: Giana Vaes, Nicole (kleindochter van 93-jarige winnares mevrouw Van Lier), Annie van Melick en Wilma Guns.

De winnaars hebben na de uitreiking nog genoten van een lekkere kop koffie, cappucino of warme chocomel!

Eerste weekprijswinnaars bekend!

Op zaterdag 25 november werden de eerste 3 weekprijzen ter waarde van € 150,- uitgereikt! De uitreiking vond plaats bij Bakkerij Ummenthun gevestigd aan de Raadhuisstraat 9B te Panningen.


V.l.n.r.: mevr. Daniëls, mevr. Verbong (met Ries en Elen) en mevr. Leijsten.

De winnaars hebben na de uitreiking nog genoten van een lekker kopje koffie met wat lekkers erbij!

Hoofdprijs Volkswagen up!

Vanaf maandag 20 november 2017 zal deze unieke consumentenactie in de regio van Peel en Maas weer van start gaan. Er zijn tal van schitterende prijzen te winnen met als klap op de vuurpijl een mooie, compacte Volkswagen up!

Veel winkeliers in Helden en Panningen doen mee aan de Mega Ster Actie. Zij zijn te herkennen aan de actieposter. Ook op de weekmarkt in Panningen – elke woensdag van 10.00 tot 16.00 uur – krijgt u Mega Sterzegels aangeboden.

Volg de Mega Ster via Facebook (www.facebook.com/MegaSterActie) of via Twitter (@megasteractie).

Hoe doet u mee?

Meedoen aan de Mega Ster Actie is heel eenvoudig: vanaf maandag 20 november tot en met zondagmorgen 24 december (tot 13.00 uur)  krijgt u bij de deelnemende winkeliers een actiezegel bij besteding van elke € 5,=. Bij inlevering van één volle kaart (10 zegels) maakt u automatisch kans op geweldige prijzen.

Wat kunt u winnen?

Hoofdprijs van de Mega Ster Actie is niets minder dan een auto: op zondagmiddag 24 december wordt bekendgemaakt wie zich eigenaar van de fonkelnieuwe Volkswagen up! kan noemen.

Dit gebeurt vanaf 15.00 uur tijdens een feestelijke en gezellige happening op het Raadhuisplein, die u helemaal in kerstsfeer brengt. Ook worden op deze finaledag nog tal van andere aantrekkelijke prijzen uitgedeeld.

Dit is nog niet alles: u maakt ook iedere week kans op één van de drie weekprijzen van € 150,=. De trekking van de weekprijzen vindt plaats op 24 november en 1, 8 en 15 december. Daarnaast is er op 1 december een speciale Sinterklaastrekking met drie extra prijzen van € 150,-; een leuk extraatje voor pakjesavond!

Om alles eerlijk te laten verlopen vinden de trekkingen plaats bij DOK6 door Metis Notarissen.

In ieder geval maakt de Mega Ster Actie shoppen in Panningen en Helden de komende tijd nóg aantrekkelijker. Of u nu uw dagelijkse boodschappen of grote aankopen doet, u maakt bij elke aankoop kans op fantastische prijzen. En wie weet rijdt u binnenkort in een splinternieuwe Volkswagen up!

e-Boekhouden.nl