2019

Eindtrekking Mega Ster Actie 2019!

Op dinsdag 24 december was de eindtrekking van de Mega Ster Actie 2019 op het Raadhuisplein in Panningen. Hier kwam voor een goed gevuld plein de Familie Smolders als winnaar van de Volkswagen up! uit de bus. Daarnaast zijn er 10 geldprijzen van €250,- weggegeven aan de volgende gelukkige winnaars:
Fam. Van Dijk, Helden
Fam. Grootjans, Baarlo
Fam. Maessen, Helden
Fam. Beijers, Helden
Fam. V.d. Munckhof, Panningen
Fam. Dirckx, Neer
Fam. Korsten, Egchel
Fam. Delvoux, Meijel
Fam. Kompeer, Grashoek
Fam. V.d. Heijden, Venlo


Wij wensen iedereen heel veel plezier met hun prijs en we hopen dat jullie volgend jaar weer allemaal mee doen aan de Mega Ster Actie 2020!

Tiende aflevering Mega Ster Actie Babbelbox

Negende aflevering Mega Ster Actie Babbelbox

Vierde weekprijswinnaars bekend!

De vierde en laatste weekprijzen t.w.v. €150,- zijn ook uitgereikt aan de gelukkige winnaars!
Vlnr: mw. Cox van Pol, mw. Van Soest en Emanuela van Wijnhuis Panningen. Edwin Janssen was de derde winnaar, maar hij was helaas verhinderd
Van harte proficiat!

Achtste aflevering Mega Ster Babbelbox!

Zevende aflevering Mega Ster Babbelbox online

Derde weekprijswinnaars bekend!

Op zaterdag 7 december zijn bij Intertoys in Panningen voor de derde keer de weekprijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars:
Vlnr: Marleen van Roy uit Helden, mevr. Jeucken uit Baarlo, familie Boonen uit Roggel en Pol van Soest van Marius Mannenmode te Panningen. 

Zesde aflevering Mega Ster Actie Babbelbox

Weer een online winnaar!


Door online te reageren op de vragen bij onze berichten op Facebook en Instagram maak je kans om 10 volle spaarkaarten te winnen. Denise Verstappen was dit keer de gelukkige. Van harte proficiat en wie weet win je een mooie prijs met deze kaarten…

Vijfde aflevering Mega Ster Babbelbox!

Tweede weekprijswinnaars bekend!

Op zaterdag 30 november zijn bij Intertoys in Panningen voor de tweede keer de weekprijzen uitgereikt aan de gelukkige winnaars:
Vlnr: Wendy van Intertoys Panningen, Ruud met zoon en dochter (zij namen de prijs in ontvangst namens vrouw en moeder Sabrina vd Boogaart) uit Baarlo, de heer Heltzel uit Panningen en Monique Nouwen uit Beringe

Vierde aflevering Mega Ster Actie Babbelbox

Eerste online winnaar bekend!

Maar liefst 10 volle spaarkaarten won Mirjam Hunnekens-Verstappen door mee te doen aan de online actie op Facebook en Instagram. Proficiat en hopelijk win je er een mooie prijs mee!

Derde aflevering Mega Ster Actie Babbelbox

Eerste weekprijswinnaars bekend!

Bij de Knipperic in Helden zijn op zaterdag 23 november de eerste weekprijzen uitgereikt aan (vlnr): Mirthe Driessen, mw. Peeters (zij nam de prijs namens dochter Sharon in ontvangst), Ria Beurskens en Marjo en Eric Hendrix. De prijswinnaars kregen ook van de Knipperic, die dit jaar hun 30-jarig bestaan viert, een leuke attentie.

Tweede aflevering Mega Ster Actie Babbelbox:

Eerste aflevering Mega Ster Actie Babbelbox:

De Actie:

Vanaf maandag 18 november 2019 loopt deze unieke consumentenactie in de regio van Peel en Maas. Er zijn tal van schitterende prijzen te winnen met als klap op de vuurpijl een mooie, compacte Volkswagen up!