2012

WEEK 1, 2012

 Zondag 18 november jl. startte de Mega Ster Actie 2012 en al op vrijdag 23 november konden de eerste prijswinnaars blij gemaakt worden met een weekprijs. Mr. Linda Pijpers, kandidaat-notaris van De Novitaris, trok de drie winnende kaarten uit de tot dan toe ingeleverde volle kaarten bij de Rabobank. De prijswinnaars zijn mevrouw Jacobs uit Kessel, mevrouw Lommen uit Panningen en de heer F. Goossens, Panningen. Het telefoontje dat zij de weekprijzen van € 250,=, € 150,= en € 100,= mochten komen ophalen kwam als een complete verrassing.

Onder het genot van koffie en cake vond de overhandiging van de weekprijzen zaterdagochtend plaats bij Gamma Panningen. Daarnaast kregen de drie winnaars van de Gamma ook nog een bloemetje en een cadeaupas aangeboden.

Weekprijswinnaars week 1

 

 

 

 

 

 

 

Week 2

Op 30 november werden de weekprijzen en extra prijzen getrokken door waarnemend notaris mr. Berend Haaijer van De Novitaris. De weekprijzen van € 100,=, € 150,= en        € 250,= gingen respectievelijk naar de heer Julicher uit Panningen, mevrouw Korsten uit Egchel en mevrouw Baeten uit Panningen. Naast de weekprijzen werden in het kader van het Sinterklaasfeest nog drie extra prijzen getrokken. Een film/foodarrangement DOK6 voor 4 personen t.w.v. € 100,=, een levensmiddelenpakket/waardebonnen t.w.v. € 150,= van Plus Gommans en een Wii t.w.v. € 359,=. Deze prijzen werden gewonnen door Karina Stammen uit Beringe, familie Engels uit Panningen en Monique Wilmer uit Helden.

De overhandiging van de prijzen vond plaats op zaterdagmorgen 1 december door Mat en Eljo Gommans bij Plus Gommans in Helden. Ondanks de drukte werden de prijswinnaars zeer gastvrij onthaald met koffie, speculaas en pepernoten. De prijsuitreiking was extra leuk doordat deze werd bijgewoond door enkele Pieten. Daarnaast kregen alle prijswinnaars namens Plus Gommans nog een boeketje rozen aangeboden. De gezellige happening zorgde alvast voor een leuk voorproefje voor het op handen zijnde Sinterklaasfeest.

Weekprijswinnaars week 2

 

 

 

 

 

 

 

 

Winnaars extra Sinterklaasprijzen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Week 3

Op vrijdag 7 december konden wederom drie personen blij gemaakt worden met een prijs in de Mega Ster Actie. Uit een grote berg kaarten werden door kandidaat-notaris Linda Pijpers van De Novitaris de drie winnende kaarten getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 gingen respectievelijk naar T. Schers uit Helden, L. Smolders uit Maasbree en mevr. Sluiter uit Beringe. De overhandiging van de waardebonnen vond op zaterdagmorgen plaats door Ank en Jack Vermeulen van De Gruntehoof aan de Raadhuisstraat te Panningen. Het werd een korte maar gezellige bijeenkomst waarbij de prijswinnaars heel gastvrij ontvangen werden met koffie en vlaai. Namens De Gruntehoof kregen de winnaars ook nog eens een kistje mandarijnen aangeboden door De Gruntehoof.

Prijswinnaars week 3

 

 

 

 

 

 

 

Week 4

Op vrijdag 14 december jl. werden voor de vierde keer de weekprijzen van de Mega Ster Actie 2012 getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 kwamen terecht bij mevrouw Jochems uit Panningen, mevrouw Wulms uit Panningen en mevrouw Joosten uit Helden. De prijzen werden op zaterdagmorgen 15 december door Imke Beurskens  van SIA Hairdesign in De Kaupman in Helden overhandigd aan de gelukkige winnaars. In de gezellige wachtruimte van SIA Hairdesign kregen de winnaars een lekker kopje koffie met kerstkoekjes aangeboden. Ondertussen konden de kapsters lekker doorwerken van de aanwezige klanten. Tevens werden de winnaars verrast met een cadeaubon van SIA Hairdesign.

Prijswinnaars week 4

 

 

 

 

 

 

 

Week 5

Op vrijdag 21 december jl. werden voor de vijfde en laatste keer de weekprijzen van de Mega Ster Actie 2012 getrokken. De weekprijzen van € 250, € 150 en € 100 kwamen terecht bij de heer Duijf uit Helden, Peter en Moniek Joosten uit Kessel-Eik en mevrouw Huijs uit Helden. De prijzen werden op zaterdagmorgen 22 december door Jan Reijnen van Enorm Jan Reijnen in Panningen overhandigd aan de gelukkige winnaars. Tevens werden de winnaars verrast met een fles overheerlijke Duitse witte wijn van Jan.

Van links naar rechts op de foto: mevr. Huijs, Moniek Joosten, Jan Reijnen, Peter Joosten en de heer Duijf

 

 

 

 

 

 

 

Eindtrekking op maandag 24 december 2012

Onder toeziend oog van kandidaat-notaris mr. Linda Pijpers van De Novitaris verrichtte wethouder Paul Sanders de trekking van de hoofdprijs, extra prijzen en tombolaprijzen. De Volkswagen High up! kwam terecht bij de heer en mevrouw Teeuwen uit Panningen. Uit handen van wethouder Paul Sanders ontvingen zij de sleutel van hun nieuwe auto.

De extra prijzen: een Gazelle transportfiets, 1 jaar lang elke maand een boeket bloemen, een ketting + ring van TOV en armband, 1 minuut gratis winkelen, een relaxfauteuil, een straatje halve oudejaarsloten, een horloge en een waardebon van € 100,= te besteden bij Trend Schoenmode werden respectievelijk gewonnen door Bea Vandewal uit Roggel, Mariska Muijsenberg uit Maasbree, mevrouw Thijssen uit Maasbree, familie Absil uit Helden, Corrie Wagemans uit Helden, mevrouw Veugelers uit Panningen, de heer/mevrouw Van Weel uit Panningen en mevrouw A. Maassen uit Helden. In het kader van het 15 jarig jubileum Mega Ster Actie werd er nog een extra prijs getrokken. Het pakket, een Ipad samen met een Iphone, werd gewonnen door de heer Timmers uit Deurne.

Kerstwens

Om 15.10 uur was er een speciaal moment, namelijk de bekendmaking van de kerstwens. Deze kerstwens begint echt te leven, elk jaar worden er eerder en meer wensen ingeleverd. Het was dus erg moeilijk hier een keuze uit te maken, want eigenlijk zou je het liefste alle wensen in vervulling laten gaan. De uitgekozen kerstwens werd ingediend door drie afzonderlijke personen, die dit niet van elkaar wisten. Het betrof een wens voor een alleenstaande moeder van twee kinderen, die het niet breed heeft en ondanks haar eigen ziekte altijd klaarstaat voor anderen. Ook dit jaar is de kerstwens dus bijzonder goed terecht gekomen.